Je gevoel mag een grotere rol gaan spelen

dec 23, 2022 | Blogs

Afgelopen week ben ik een middag met vriendinnen samen geweest. We komen al een jaar regelmatig samen. Op onze Sister-middagen is er tijd en aandacht voor onszelf en elkaar. Er is ruimte om te delen wat er speelt in je leven, zonder commentaar, zonder bekritiseerd te worden. We luisteren met liefde voor elkaar en met oog voor de gevoelens en behoeftes die we allemaal kennen. Iedereen wilt gezien worden, erkenning krijgen, verbinding ervaren. Dit creëren we op onze Sister-dagen gewoon door de stilte er te laten zijn. En natuurlijk door te genieten van al het eten en drinken dat we voor elkaar meenemen 🥨 🥑

 

Zo’n toekomst zie ik ook voor ogen voor de wereld om ons heen. Meer oog krijgen voor het zachte in ons maakt ons Duurzaam gezonder. Het is tijd om te erkennen wat we voelen en ervaren.

 

Vanuit de aandacht voor wat je voelt kan een nieuwe wereld ontstaan.

 

In deze nieuwe wereld krijgt ons gevoel meer ruimte en mag het een grotere rol spelen. Je lichaam is hierin je kompas, omdat het je allerlei signalen geeft. Het is een persoonlijke ontdekkingstocht om deze signalen te herkennen en te begrijpen. Chronische klachten geven aan waar je lichaam meer gehoord wilt worden. Je lichaam wijst je de weg naar je meer ontspannen en fijn bij jezelf voelen. Zo omgaan met je gezondheid brengt je naar meer liefde voor jezelf. Vanuit de verbinding met je kern ontstaat er meer liefde voor je omgeving.

 

Ik wens je een nieuw jaar toe met veel liefdevolle aandacht voor jezelf.

Fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2023 gewenst!

 

 

 

Liefs van Lanke

[/et_pb_column]

Dit vind je misschien ook leuk…