Lanke in de Media

Podcast ‘t Geluksmoment

De podcast over zelfgenezen

Mijn dochter Nieke reist de wereld rond terwijl ik vanuit ons kikkerlandje met haar bel. Samen maken we de podcast ’t Geluksmoment waarin we je inspireren gezonder te worden. Elke week voeren we een nieuw gesprek over onderwerpen als voldoening, stress of (on)gezond eten. Met één doel: meer geluksmomenten creëren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interview in de Margriet

Week 1, 2023

Het afgelopen jaar zijn er weer veel goede voornemens in vervulling gegaan, maar nog meer zijn halverwege gesneuveld. Hoe breng je jouw goede voornemens succesvol in vervulling?

“Mijn motto is nu: bij twijfel, doen!”

Te gast bij talkshow Via Cultura

Februari 2022: ‘Vitaliteit’

Voel jij je vitaal? Of zou jij je wel eens veel vitaler willen voelen? En hoe ontwikkel je dat dan, vitaliteit?

Samen met o.a. Peta Grootenboer, ademtherapeute, beantwoord ik deze vragen. Het geheel is omlijst door live muziek van Erwin Grootenboer.

 

Columniste Welzijn

Editie December 2021: ‘Winterse Superfoods’

“Winkels liggen vol met producten die je gezonder maken. De meeste winkels maken het ons makkelijker door een super-food-sticker te plakken op producten met veel voedingsstoffen. Hier komt af en toe wat kritiek op, want met de eretitel superfood gaat de prijs van een product vaak omhoog. Sommigen geloven dat superfood een slimme marketingtruc is. Bestaan superfoods wel echt?”

Interview Vakblad Natuurlijk & Integrale Gezondheidszorg

April 2021: ‘De praktijk van Lanke Broeders’ door Ingrid van Dijk

Als energetisch natuurgeneeskundige richt Lanke zich op het natuurlijke zelfherstellende vermogen van ieder mens en werkt ze met het geheel van lichaam, denken en voelen. Ze ziet vooral mensen met chronische klachten op het fysieke en het mentaal-emotionele vlak.

 

Te gast bij de podcast van The Optimist

Aflevering 15 Onderstroom Podcast December 2020

Deze aflevering praten wij met lichaamsgericht natuurgeneeskundige Lanke Broeders. Heb jij je wel eens afgevraagd wat de definitie van gezonde voeding is? Of waarom er zo’n strenge scheiding is tussen het ‘moeten’ van het werk en de ‘vrijheid’ van het weekend? Volgens Broeders is het hoog tijd om meer naar ons gevoel te luisteren. Volgens haar zul je zien dat je al snel duurzaam gezonder wordt door het gevoel aan het roer te laten. Van het behandelen van tegenstellingen tot stressystemen, en van oerinstincten tot het gebruik van tincturen.

Laatste blogs

 

Elk blog neemt je mee in het persoonlijke proces van zelfgenezing. Wat kun je zelf doen aan klachten of gezondheidswensen die je hebt?

 

Zo werd ik natuurgeneeskundige

"Gezond voelen, gezond voeden, gezond zijn"...