Gezond gesprek

 

Welkom bij Centrum Lanke!

Al van alles geprobeerd en krijg je jouw klacht maar niet opgelost?

Ik ben Lanke, expert in fysieke en mentaal-emotionele chronische of terugkerende klachten. In mijn centrum voor natuurgeneeskunde pakken we samen de onderliggende oorzaak van jouw klacht aan.

Benieuwd naar mijn Methode voor Zelfgenezing en wat deze voor jou kan betekenen?

Met welke klachten kan ik je helpen?

Mijn Methode voor Zelfgenezing is speciaal ontwikkeld voor chronische of terugkerende klachten. Dit zijn klachten die je al langer hebt. Je hebt al van alles geprobeerd, maar niets helpt écht. Bij terugkerende klachten is symptoombestrijding niet genoeg. Het roer moet om.

Chronische of terugkerende klachten ontstaan wanneer de samenwerking van de darmen, het hormonale systeem en het zenuwstelsel is verstoord. Dit heeft gevolgen voor drie niveaus: het fysieke, mentaal-emotionele en spirituele. Een chronische klacht komt dus vaak niet alleen, maar hangt samen met je gesteldheid op de andere niveaus. Ik kan als het ware vanuit een ‘cockpit’ deze verschillende niveaus tegelijk zien en behandelen. Dit is een persoonlijke ontwikkeling waarbij je zelf de regie houdt. 

 

Er zijn 3 soorten klachten:

Fysieke klachten zoals huidklachten, darmklachten, blaasklachten, oververmoeidheid, hartproblemen of long covid klachten.

Mentaal-emotionele klachten zoals frustratie, allerlei vormen van stress, boosheid, depressie of angsten.

Zielsklachten zoals eenzaamheid, je er niet bij voelen horen, buitengesloten voelen of het gevoel dat er meer in je zit dan eruit komt.