Kampvuur avonden

Ja, ook dit jaar zijn er weer kampvuren!

Wij, Tom en Lanke, verzorgen ze vanaf nu gezamenlijk. Ondertussen maken we al een paar jaar vuur, zowel binnen als buiten. We hebben gemerkt dat vuur samen delen bijzonder is. Samen buiten eten rond een kampvuur verbroedert, brengt openheid en nieuwsgierigheid naar elkaar.

Op kampvuur avonden zijn we met maximaal 12 personen. De ene keer met een lach, de andere keer met een traan, met livemuziek of in stilte. Alle elementen voor een bijzondere avond zijn aanwezig: ontspanning, ruimte, lekker eten, natuur, verbinding, reflectie en gezelligheid.

De kampvuur avonden beginnen om 17.00 uur en eindigen rond 22.00. Om 17.30 uur gaat het kampvuur aan. Er is een rijke gevulde soep met uitgebreide salades, biologisch en vegetarisch. Het brood roosteren we boven het vuur, net als het hoofdgerecht. Er is altijd genoeg thee, water, koffie en koekjes.

Kom je langs op één van onze kampvuur avonden in het bos?

Warme groet van Tom en Lanke

 

Deelname aan een kampvuur moment kost €35,-. Na aanmelding ontvang je van mij een bevestigingsmail met een tikkie.


Het terrein van Centrum Lanke

Wij, Tom en Lanke, wonen sinds 2018 op ons eigen bosterrein in een natuurgebied in Rijsbergen. Dit delen we samen met uilen, reeën, hazen en andere bewoners. In ons bos ligt een blotevoetenpad, diverse meditatieplekken en levenscirkels. Op onze bijeenkomsten zetten we de natuur in als helend element. Ook in de winter, maar dan wel met een paar kachels om het heerlijk warm te houden!

Centrum Lanke

Zandstraat 35, 4891PP Rijsbergen
06-41438875
centrum@lanke.nl

Zandstraat 35, 4891PP Rijsbergen 06-41438875 centrum@lanke.nl