Kampvuur avonden

Ja, ook dit jaar zijn er weer kampvuren!

Ondertussen maken wij, Tom en Lanke, al een paar jaar vuur. Samen buiten eten rond een kampvuur verbroedert, brengt openheid en nieuwsgierigheid naar elkaar. 

Op kampvuur avonden zijn we met maximaal 12 personen. De ene keer met een lach, de andere keer met een traan, met livemuziek of in stilte. Alle elementen voor een bijzondere avond zijn aanwezig: ontspanning, ruimte, lekker eten, natuur, verbinding, reflectie en gezelligheid.

De kampvuur avonden beginnen om 17.00 uur en eindigen rond 22.00. Om 17.30 uur gaat het kampvuur aan. Er is een rijke gevulde soep met uitgebreide salades, biologisch en vegetarisch. Het brood roosteren we boven het vuur, net als het hoofdgerecht. Er is altijd genoeg thee, water, koffie en koekjes.

Kom je langs op één van onze kampvuur avonden in het bos?

Warme groet van Tom en Lanke

 

Deelname aan een kampvuur moment kost €35,-. Na aanmelding ontvang je van mij een bevestigingsmail met een tikkie.


Het terrein van Centrum Lanke

Wij, Tom en Lanke, wonen sinds 2018 op ons eigen bosterrein in een natuurgebied in Rijsbergen. Dit delen we samen met uilen, reeën, hazen en andere bewoners. In ons bos ligt een blotevoetenpad, diverse meditatieplekken en levenscirkels. Op onze bijeenkomsten speelt de natuur altijd een belangrijke rol.

Kom je langs om het terrein te ontdekken?