Je VRIJ voelen van
chronische
klachten?

Heb je alles al geprobeerd om van je chronische of terugkerende klacht af te komen?

Hebben medicijnen of diëten je niet genoeg geholpen, heb je er je buik van vol? Ben je altijd die uitzondering bij wie dat ene ‘redmiddel’ niet blijkt te werken?

Je moet er maar mee leren leven…

…krijg je regelmatig te horen. Je voelt je alleen en onbegrepen. Ergens voel jij dat er toch echt een oplossing moet zijn. Maar waar vind je die?

Goedbedoelde en betuttelende adviezen…

…die niet werken. Je hebt het gevoel dat je iets niet goed doet, dat je jouw lichaam niet kunt vertrouwen, dat je alleen en aan de zijlijn staat.

Je wilt blij en energiek zijn…

…zodat je ’s morgens met plezier je bed uitkomt, zin hebt in de dag met het gevoel dat er weer iets leuks staat te gebeuren. Gezellige afspraken met vrienden, tijd voor jezelf.

Bij Centrum Lanke vind je de  sleutel tot  het oplossen van je chronische of terugkerende klachten. Deze ligt niet buiten je, maar in je. Jij hebt zelf alles in huis om gezonder te worden, een natuurlijke innerlijke genezingskracht. Je moet die alleen nog ontdekken en versterken. Met mijn methode en een snufje van mijn magie vind je de oplossing van je klachten. Je maakt vanzelf gezondere keuzes die passen bij wie jij bent. Een gezondere leefstijl, voedingspatroon en conditie. Je ontdekt de kracht van je eigen lichaam en mind. Dit is duurzaam gezond zijn.

Maak kennis met Lanke

Ontdek het halfjaar traject

Ontdek het jaar traject

Gezond zijn is je vrij voelen in je lijf en je leven

Online training

Inzicht in de oorzaken

Benieuwd naar de oorzaak van je klachten, het verband ertussen en hoe jij gezond wordt?

Halfjaar traject

Grip op de oorzaken

Wil je grip op je gezondheid, een gezonder gevoel en diepe ontspanning?

Jaar traject

Vrij van de oorzaken

Wil je voldoening ervaren, vitaal zijn in je lijf en je leven en een totaal nieuwe, gezonde leefstijl en mindset die bij jou past?

Ik ben Lanke Broeders,

energetisch natuurgeneeskundige en specialist in zelfgenezing. In mijn praktijk begeleid ik al zo’n 15 jaar mensen met uiteenlopende gezondheidsklachten. Deze én persoonlijke ervaringen zorgden ervoor dat ik een eigen visie op gezondheid heb kunnen ontwikkelen: Duurzaam Gezond zijn.