Edwin: ‘Ik maak nu meer gebruik van mijn humor’”

De verhalen van mijn vrouw over jouw praktijk maakten me nieuwsgierig. Je vertelt mensen wat er diep in ze leeft, waardoor ze zichzelf herkennen en meer zicht krijgen op zichzelf. Dat op zich vond ik al interessant. Omdat ik graag op mijn werk beter contact wil maken met mensen, ben ik ook naar je praktijk gekomen. Goede verstandhoudingen en elkaar begrijpen zijn in mijn ogen de pijlers van samenwerking en succes en dat kon beter. Ook thuis met de kinderen beter communiceren was voor mij een drijfveer.

Bij jou in de praktijk, in een ontspannen en soms emotionele sfeer, waarin ook altijd ruimte is voor humor is hierin veel gebeurd. Steeds als ik na een sessie de praktijk verliet voelde ik me prettig, vrolijk en begrepen en zeker door mezelf smile Me bewust worden van mijn herinneringen (ervaringen) uit mijn jeugd die me gevormd hebben tot wie ik ben, hebben me geholpen te zien waarom ik het doe zoals ik het doe. Dat heeft er mede voor gezorgd dat ik het anders kon gaan doen en ben gaan doen. Meer liefdevol naar anderen kijken, maakt contact heel wat gemakkelijker. Ik maak nu ook meer gebruik van humor waardoor sfeer en verbinding beter blijven. Allemaal elementen die voor mij op mijn werk belangrijk zijn, omdat ik met veel mensen in contact kom en moet onderhandelen om projecten en klussen gedaan te krijgen. Mijn werk lijkt hierdoor lichter geworden terwijl mijn verantwoordelijkheden zijn toegenomen.

Dit alles eigenlijk doordat je de diepte bent ingegaan en me hebt mee genomen op de reis naar binnen waardoor onverwerkt en opgeslagen verdriet een uitweg mocht vinden. Echt heel erg bedankt.

We hebben het eigenlijk helemaal niet over voeding gehad. Toch vind ik het leuk te melden dat mijn voedingspatroon in deze maanden behoorlijk is veranderd. Mijn smaak en behoefte aan voeding is veranderd en ik neem bijvoorbeeld nu dagelijks groene smoothies. Ook ben ik samen met mijn vrouw Chi neng chi gong  gaan doen.

Ik vond het geweldig om met je te filosoferen en betekenis te zoeken en samen antwoorden te geven op mijn vragen. Ik kom zeker nog eens terug (check-up) omdat het boeiend blijft en ik weet dat je datgene kan aanboren wat diep in ons leeft . Wie weet zit er bij mij nog meer J, maar voor nu is het goed zo, ik sta veel meer ontspannen in het leven. Bedankt.

Groet van Edwin

Meer ervaringen