Anne: “Mijn voedingspatroon is blijvend veranderd.”

De reden waarom ik bij Lanke terecht kwam is dat ik graag wilde afvallen. Ik had al wel eens geprobeerd een dieet te volgen, maar hield dit nooit lang vol. Mede dankzij de persoonlijke begeleiding en het stappenplan van Lanke is me dit nu wel gelukt.

Er is inmiddels een aantal kilo’s af en ze blijven er dit keer ook af. Mijn voedingspatroon is blijvend veranderd en we eten nu minimaal 2x in de week geen vlees meer. De overstap was niet altijd even gemakkelijk, want voorheen aten we nooit echt vegetarisch. Maar Lanke wist mij steeds weer te motiveren om (in mijn eigen tempo) door te gaan.

Ze gaf me regelmatig documentatie mee over hetgeen we behandeld hadden waardoor het voor mij helder en duidelijk was waarom ik bepaalde voedingsstoffen beter niet of juist wel moest eten. Kortom, dankzij de deskundigheid van Lanke ben ik (na verschillende pogingen zelf ondernomen te hebben) eindelijk afgevallen.

Anne

Meer ervaringen