Annisha: “Meer blijdschap en energie”

Toen ik bij je kwam, een vrouw van middelbare leeftijd, voelde ik me moe en verdrietig. Ik wist dat er van alles speelde waar ik wat mee kon, maar had er geen handvat voor.

Door de zachte begeleiding van jou heb ik ervaren dat mijn zelfkritiek heel groot is. Deze is verminderd; een heleboel kwaadheid, pijn en verdriet heb ik tijdens de consulten en in de perioden ertussen mogen kwijtraken. Daardoor is de zon weer gaan schijnen en voel ik me weer verbonden met een periode in mijn leven van 30 jaar geleden.

Ik kan het verleden nu laten rusten. Daardoor is ook een oude relatie beëindigd. De relatie bleef maar gaande terwijl eigenlijk het vuur al was gedoofd. Ik ben krachtiger, sterker, rustiger en energieker geworden. Mijn eetpatroon is verbeterd, ik vind het nu natuurlijk om mezelf van voeding te voorzien en ervaar voldoening dat mijn eetpatroon is veranderd. Ik heb weer meer contact met mijn vriendinnen en kan weer meer met ze lachen en delen.

Bovendien heb ik mijn huis anders ingericht zodat ik me er veel beter in kan ontspannen.
Dank je Lanke voor je begeleiding hierin.

Annisha.

Meer ervaringen