Ilse: “Ik bepaal zelf mijn leven!”

Ik kwam bij je met klachten van eetbuien en depressieve gevoelens en de wens tot afslanken.
Tijdens de gesprekken die we samen hadden vertelde ik dat ik van binnen vaak zo boos was op mijn man en mijn baas, maar dat niet durfde te uiten. Het contact met de kinderen verliep wel goed, alleen kon ik best van slag raken als ik in hun ogen dingen niet goed had gedaan. Het werd me steeds meer duidelijk dat deze boosheid samenhing met het gevoel van afhankelijk zijn en dat dit een negatieve spiraal is.

Jij liet me zien dat me meer gaan uiten een manier was om mijn zelfstandigheid te vergroten. Dit gold zowel naar mijn kinderen, mijn man als mijn baas. Langzaam aan veranderde mijn houding en deze verandering werd door jou ondersteund door de Bachbloesems. Ik merkte dat ik best weet wat ik wil en dat kan aangeven. De relatie tussen mijn man en mij veranderde daardoor subtiel en dat voelt beter. Ik voelde mij steeds krachtiger waardoor ik de kans om hogerop te komen in mijn werk met beide handen aangreep: ik werd filiaalchef!

In deze tijd verandert bijna ongemerkt mijn voedingspatroon mee. Ik lust bepaalde dingen minder of niet meer zoals speculoos op mijn brood en peperkoek en eetbuien verminderen en verdwijnen. Ik heb meer energie overdag, een minder opgezette buik ’s avonds en lust voor het eerst in jaren weer een ontbijt ‘s morgens.
Ik voel me prima zo; met mezelf, naar mijn man en als moeder van mijn kinderen.

Groet van Ilse

Meer ervaringen