Stefaan: “Reactieve reuma snel genezen!”

Wellicht ook leuk om een reactie van een man bij je evaluaties te hebben staan, daarom mag je ook mijn verhaal plaatsen. Ik had klachten van reactieve reuma en ontving van mijn reumatoloog ontstekingsremmende middelen. Op het eerste middel reageerde ik met misselijkheid en hartkloppingen, op het tweede middel reageerde mijn lichaam beter. Wel moest er een maagbeschermer bij en was ik veel moe. Ik vond het echter geen prettig idee deze medicijnen in te moeten nemen en ik wilde ook het idee hebben zelf iets te doen aan mijn gezondheid.

Om die reden heb ik mijn voedingspatroon compleet omgegooid en ben ik naar jou toe gegaan om me hierin te ondersteunen. Jij bleek naast goede en welkome voedingsinformatie ook adviezen te kunnen geven over supplementen. Vooral één supplement raadde je me aan en die ben ik gaan innemen. Dat gaf mijn lichaam het laatste zetje voor de genezing en binnen drie maanden waren mijn reumatische klachten verdwenen en heb ik de pillen van de reumatoloog kunnen afbouwen!

Bovendien kon ik weer volledig aan het werk gaan, want ondertussen was ik halve dagen gaan werken. Mijn voedingspatroon is blijvend op zo’n manier veranderd dat ik me er heel goed bij voel; vooral de verminderde snoepbehoefte is opmerkelijk omdat ik dat mijn hele leven al heb gehad.

Het leuke is dat ik spelenderwijs deze nieuwe voedingsgewoonten aan het ontdekken ben en het totaal niet als een dieet of zo zie. Ik wilde ook niet afvallen.

Je kwam heel snel tot de kern en het voelde heel erg als een maatwerk aanpak speciaal voor mij. Wat voor mij ook heel erg werkte is dat je heel veel ruimte gaf aan me en dat ik alles op eigen tempo en volgorde kon doen. Het heeft me bv toch echt even tijd gekost om het besluit te nemen het supplement te gaan gebruiken.

Hartelijke groet van Stefaan

Meer ervaringen